Çisil’den Medyum Kağan’a övgüler

Akdeniz Tv’den canlı olarak yayınlanan Fulyaca programına konuk olan Medyum Kağan’ı sanatçı Çisil öve öve bitiremedi. İşte o programda yaşananlar.

Antalya’da seçimleri kim kazanacak?

Hakan Şükür ve Menderes Türel’in Milletvekili olacağını aylar önceden bilen Medyum Kağan bu kezde yerel seçimlerle ilgili çok iddialı öngörülerde bulundu. İşte Medyum Kağan’ın Akdeniz Tv Ana Haber’de yayınlanan o iddiaları.

Çisil öve öve bitiremedi

Akdeniz Tv’den canlı olarak yayınlanan Fulyaca programına konuk olan Medyum Kağan’ı sanatçı Çisil öve öve bitiremedi. İşte o programda yaşananlar.

Medyum Kağan ilknur Kaplan’a konuk oldu

Medyum Kağan, Avrupa’nın en genç Türk televizyonu TR 1 Tv’de ekrana gelen İlknur Kaplan’ın hazırlayıp sunduğu Hayatın içinden programına canlı yayın konuğu olarak katıldı. İşte o program.

Aşk Vefki

Vefki hazırlayan kişi kesinlikle Arapça ve ebcet bilmeli havas ilmine vakıf olmalıdır. Aşk vefki kendine özgü malzemeleriyle (Misk-i Amber, Safran, Parşömen kağıt, Buhur ve Tütsü) hazırlanmalıdır.

Psychic Nedir ?

X-Files dizisinse sık sık bu terim geçer ve orada da hem bu tür gizemli olaylar hem de bu yeteneğe sahip olanlar için bu terim kullanılıyordu. Psychic nedir ?

Nazar nedir?

Hadislerin insanı mezara kadar götürür dediği nazar nedir? Nazar korunmak için hangi duaları okumalısınız? Hepsi ve daha fazlası bu makalede.

Uyuyan kahin Edgar Cayce

Trans haline geçerek kehanetlerini söyleyebilenlerden biri de, dünyaca tanınmış kahin Edgar Cayce’dir. Edgar Cayce’nin gerçekleşen çok sayıdaki kehanetlerinden bir kaç örnek.

Apollo tapınaklarının danışmanları kahinler

Günümüzde nasıl ki CIA gibi istihbarat servisleri medyumlardan yardım alıyorsa, eski çağlarda da krallar, kraliçeler, padişahlar kahinlere bir çok şeyi danışırlardı. İşte onlardan ilginç bir örnek.

Kameraya takılan cisim bir cin mi?

Samsun’da bir iş yerinin güvenlik kamerasına takılan görüntüler herkesi şaşkına çevirdi. Siyah bir cisim halinde küçülüp büyüyerek iş yerinin içinde dolaşırken televizyon kendiliğinden açılıyor ve elektrikler gidip geliyor. İşte o şok görüntüler.

Medyum nedir?

Bedensiz varlıkla insanlar arasında iletişim kuran kişilere medyum nedir. İşte medyum nedir? sorusuna çok farklı bir bakış açısı.

Şeytan çıkarma ayini

Kolonbiya’da her hafta bedenlerini kötü ruhların ele geçirdiğini düşünen onlarca kişi, Hermes Abi’nin kapısını çalarak şeytan çıkarma ayinlerine katılmak istiyor. Ülkenin Valle del Cauca bölgesinde bu ayinleri 20 yıldır düzenliyor. Boyunlarına haç bağlanan kişiler, ayin sırasında çığlıklar atıyor, ağlıyor. Cifuentes, ayin sırasında kötü ruhları kovduğuna inanılan yumurta ve limon da kullanıyor.

Samsun’da kameraya takılan bu görüntü cin mi?

Gece saat 24:00 sıralarında Samsun’da bir iş yerinin güvenlik kamerasına takılan bu cisim bir cin mi? Neden televizyon kendi kendine açıldı, elektrikler gidip geldi. İşte haberin detayları.

Rüya türleri

Rüyalar rahmani, şeytani ve bilinç altı rüyalar olmaz üzere 3’e ayrılır. Rahmani rüyalar haberici Allah’ın bazı olayları önceden insanlara malum ettiği rüyalardır. İşte rüyalarla ilgili merak edilen her şey.

İstihbarat servisleri cinleri kullanıyor

CIA, FBI, MOSSAD ve KGB gibi gizli istihbarat servislerinin cinleri nasıl kullandığını TRT Haber gözler önüne serdi. İşte Büyük Takip programında yayınlanan o şok görüntüler.

Ayetü’l Kürsi’nin fazileti

Câbir b. Abdullah (r.a.) şöyle demiştir: “Kim evinden çıkarken Âyetü’l-Kürsî okursa Allâhü Teâlâ ona yetmiş melek tayin eder. Bu melekler, onu önünden, arkasından, sağından ve solundan korurlar.