5 Ekim’de Terazi burcunda  meydana gelecek yeni ayın etkisiyle, finansal konularla ilgili  bir süredir yaşadığınız sıkıntıların sonuna gelmiş olacaksınız. Özellikle akıllıca çözümler getirerek ve iletişim yeteneklerinizi kullanarak güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz. Yalnız bu hafta yakın çevrenizle ilişkilerde dikkatli olmanızda yarar var, yakın çevrenize/akrabalarınıza dair bir takım gelişmeler can sıkıcı olabilir.

 

Yeni ay aşk evinizde gerçekleşeceği için, eğer hayatınızda biri yok ise sizi çok heyecanlandıracak, romantik, sevgi dolu bir aşk başlayabilir. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarı yakalama şansınız oldukça yüksek. Eğer sinema,tiyatro, radyo, televizyon, sahne ile ilgili işler yapıyorsanız bu hafta bu konularda daha şanslı olabileceksiniz. Bu hafta evinizde yapmak istediğiniz değişiklikleri başlatabilirsiniz ancak ve  bütçenizi zorlamadan yapmaya özen göstermenizde fayda var.

 

19 Ekim’de  Koç burcunda  meydana gelecek ay tutulmasının etkisiyle; sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda olabilir, yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde  kazanımlarınızı arttırmanın yollarını bulabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat etmelisiniz. Hayatınıza yeni insanlar katılabilir bazıları ise ayrılabilir. 15 Ekim’de Mars Başak burcuna giriş yapacak ve 7 Aralık’a kadar bu burçta kalacak. Ev değişimi, evde tadilat ve dekoratif değişikler yapabilirsiniz. Ancak ev içinde oluşabilecek tehlikelere karşı da dikkatli olmakta yarar var. Özellikle  delici, kesici, yanıcı aletler, gaz kaçaklarına da dikkat etmelisiniz. Bazılarınızın hayatına ev alım-satım konuları gündeme gelecektir.  20 Ekim’de de Merkür Akrep burcunda geri gitmeye başlayacak 12 Kasım’a kadar.

 

6. evinizde geri gidecek olan Merkür’ün sizlere bazı uyarıları olacaktır. Öncelikle iş yerinizde ve çalışma ortamınızda bilgisayarlarınızı yedeklemelisiniz. Ayrıca iş yerinde kullanılan elektronik cihazlar birden arızalanması sözkonusu olabilir. İş arkadaşlarınız ile aranızda yanlış iletişimden kaynaklı ciddi sorunlar baş gösterebilir. Bu dönem eski iş başvurularınızı gözden geçirmek, özgeçmişinizi yeniden düzenlemek, elinizdeki işleri tamamlamak için harika bir zamandır. Ama yeni işlere başlamakta acele etmemelisiniz.. Sağlıkla ilgili konulara yine bu dönem dikkat etmek yerinde olacaktır. Eski kronik bir takım rahatsızlıklarınız yeniden ortaya çıkabilir. Günlük rutin yaşantınızdada birtakım beklenmedik aksaklıklar gündeme gelebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir