Sevgili Teraziler, Venüs 3 Temmuz’da Jüpiter’le karşı karşıya geliyor ve 4 Temmuz’da da Satürn ile 45 derecelik bir açı oluşturuyor. Bu nedenle parlak fikirler edinecek,  farklı ve yeni projeler hazırlayacaksınız. Hazırladığınız bu projelerle iş çevrenizin beğenisini kazanacak ve kariyer yolunda emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Böylece kendinize olan güveniniz artacak ve imkansız gibi görünen işleri başarmak için harekete geçeceksiniz.

 

3 ile 14 Temmuz tarihleri arasında şansınız son derece açık. 14 Temmuz’da Ay, Terazi burcunda olacak ve iş hayatınızdaki bu hareketli dönem yerini durağan günlere bırakacak. Onun içinse 3 ile 14 Temmuz tarihleri arasındaki 11 günü çok iyi değerlendirmelisiniz. İş çevrenizdeki insanları bu süreçte rahatlıkla ikna edebilir, yeni iş anlaşmaları imzalayabilirsiniz. Ayrıca uzun zamandır satamadığınız bir mülkünüz var ise bu dönemde alıcı müşteriler kapınızı çalabilir. İş hayatınızla ilgili daha önceden aldığınız kararları uygulamanız açısından da oldukça doğru bir zaman.

 

Tayin olmayı yada atanmayı bekleyen memur ve amirler bu amaçlarına ulaşabilecekler. Ayrıca terfi etmeyen bekleyen Terazileri de olumlu ve güzel gelişmeler bekliyor. Bazı Terazi öğrencilerin eğitimlerini tamamlamaları için yurtdışına çıkmaları gündeme gelebilir. Sinema, tiyatro ve televizyon dünyası ile ilgili işler yapan Terazilerde yeni projelerle gündeme gelecek ve uzun süre kendilerinden söz ettirecekler. Ayrıca daha önceden yarım kalmış bir çok işinizi bu dönemde tamamlayacaksınız.

 

Bu ay aile bireylerine karşı kendinizi dahada sorumlu hissedeceksiniz. Onların bazı maddi sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Aile içinde yaşanacak haksızlıklara göz yummayacak, bazı konulardaki haksızlıklara tahammül edemeyerek ailenize karşı tavır alacaksınız. Özellikle de kardeşlerinize. Bu durum evli Terazilerin evliliklerine yansıyacak ve eşleriyle can sıkıcı sorunlar yaşayacaklar. Yaşanması muhtemel bu sorunlar karşısında herkesin üstünüze geldiğini düşünebilir, kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Fakat endişelenmenize gerek yok, çünkü bu durum bir kaç günlük, geçici ve sıradan ailevi sorunlar.

 

Sorunlu evlilikleri yada problemli birliktelikleri olan Teraziler bu ay her şeyin adını koymak isteyecekler. Sorunları çözmek adına son kez oturup konuşarak bir neticeye varmak isteyecekler. İşte tam noktada  her şeyi bitirmek yada sorunları çözmek adına yapacağınız girişimler sonuç verecek ve partneriniz bu konuda üstüne düşenleri yapacak. Kısacası sorunlu evliliklerin yada problemli ilişkilerin kurtarılması mümkün. İlişkilerde yada evliliklerde yaşanması muhtemel bazı sorunlar sabrınızı zorlayabilir. Fakat 14 Temmuz itibariyle her şey yavaş yavaş yoluna girecek. 18 Temmuz itibariyle ani bir kararla tatile çıkabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir