Sevgili Başaklar 19 Şubat itibarı ile Güneş, 7. evinize girecek ve size sosyal yetenekleriniz de zirveye ulaşma olanağı sunacak. Bu süreçte çevrenizdekilerle iletişiminizi güçlendirebilirsiniz. Ayrıca bu dönem yalnız Başaklar içinde yeni bir aşk anlamına geliyor. Çünkü bu ay, güçlü gezegenlerin en az yansı 7. evinizden geçeceğinden bekâr Başaklar yeni aşk fırsatları yakalayacaklar. Bu dönem evli yada ilişki yaşayan diğer Başaklar içinse aşk hayatlarında yaşadıkları belirsizliklerin ortadan kalkması ve mutlu bir dönemin başlangıcına işaret ediyor. Kısacası bu dönem içinde bir çok Başak burcunun ilişkisi evliliğe doğru emin adımlarla ilerleyecek. Çocuk sahibi olmayı düşünen fakat bu düşüncelerini bugüne kadar erteleyen Başaklar için de çocuk yapmak açısından doğru bir zaman. Keza Başaklar bu süreç içinde çocuklara karşı daha duygusal olabilir, çocuk sahibi olma arzuları çok fazla ön plana çıkabilir.

 

Başaklar için Şubat, kardeşlerle iletişimin daha güçlü olduğu bir ay olabilir. Kardeşlere öncülük etmek isteyebilir, onların sorumluluklarını üstlenmek adına bir takım girişimlerde bulunabilirsiniz. Keza bu dönemde kardeşlerden başlayan ve giderek aile bağınızın güçlendiği, ailenin diğer fertlerine karşıda kendinizi daha çok sorumlu hissettiğiniz bir sürecin yaşanması söz konusu olabilir.

 

Kamuya borcu olan, Başaklarda Şubat ayında yeni bir ödeme planı belirleyerek bu problemlerini rahatça çözebilirler. Şubat’ta yeni iş başlangıçları yapabilir, şuan ki işinizi büyütebilir veya işinize yeni ortaklar edinebilirsiniz. Parasal açıdan Şubat ayı oldukça şanslı bir döneminiz ve sizde zaten bunun farkına varıp bu dönemi çok iyi değerlendirmek isteyeceksiniz. Keza Şubat’ta daha çok işinize önem verecek, çeşitli dallarda tüm imkanlarınızı zorlayacaksınız. Kısacası sizi yoğun bir Şubat ayı bekliyor olacak. Çiftçilik, tarım, sağlık, danışmanlık, üretim, ticaret ve medya alanıyla ilgili işler yapan Başakları yeni ve sürpriz gelişmeler bekliyor olacak.

 

Şubat ayını iş açısından ele alacak olursak 1, 7 Şubat ve 19 ile 27 Şubat tarihleri arası çok şanslı olduğunuz günler olacak diyebilirim. Aşk anlamında ise 7 ile 16 Şubat ve 19 ile 23 Şubat tarihleri arası şanlı günleriniz.

 

Sağlık olarak ise solunum yolları, mide, gribal enfeksiyon, kalp, böbrek ve kilo sorunu olan Başakların sağlığını ihmal etmemesi gereken bir dönem. Zaten Başaklar için Şubat ayı oldukça hareketli bir ay olacağı için kendinizi çok fazla yorgun hissedeceğiniz ay sonuna doğruda sürekli dinlenmek isteyeceğiniz bir dönem sizi bekliyor.

 

Mart ayı burç yorumlarıyla görüşmek üzere, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol kazançlı bir Şubat diliyor, şimdiden 14 Şubat sevgililer gününüzü kutluyorum. Astrolog Medyum Kağan.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir