19 Ekim’de yaşanacak ay tutulmasının etkisiyle, tüm ay boyunca emek vereceğiniz çalışmaların son anda engele takılması ve pürüzler çıkması ihtimalini göz önünde bulundurmalısınız. Ailenizle ilgili konuların gündem kazanmasıyla yaşadığınız duygu yoğunluğu artabilir.. Güçlü duygularla başlattığınız çalışmalarınızı inatla sürdüreceksiniz. Aile büyüklerinizin sorunları gündeme gelebilir. Geçmişe dayalı tecrübelerinizin doğruluğu gündeme gelebilir ve bu durumun bugün de kanıtlanması sizi her konuda haklı çıkarabilir.. Bu nedenle kendinizle ilgili düşüncelerinizde ısrarcı olacaksınız.

 

6 Ekim’den sonra Venüs Akrep’te ilerleyecek. Sosyal çevrenizde sizin için her türlü fedakarlığı yapacak dostlarınız olacak. Çocukları olanlar, onların güzel haberlerine şahit olacaklar. Sosyal adalet duygularınızın atağa kalkmasıyla, grup toplantılarınızda haksızlıkları yerici konuşmalar yapabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerin gündem kazanması da söz konusu olacak. Duygularınızın derinleşmesi ve olayların gidiş yönünü görebilmeniz nedeniyle, paylaşım içinde olduğunuz kişileri olumlu etkileyeceksiniz. Gireceğiniz topluluklarda gözlerin üzerinize çevrilmesi sonucunda sosyal enerjiniz güçlenecek.

 

Rutin olayları büyütme eğiliminiz iş ilişkilerinizde sorunlara neden olabilir. İş ve ortaklık alanında gerilim yaşayabilirsiniz.. Sağlık evinizde ilerleyen Mars ve Merkür kemiklerle ilgili problemler yaratabilir. Sindirim sisteminize dikkat etmelisiniz. Cinsel organlarla İlgili dikkatli olmalı karın bölgenizi üşütmemelisiniz. Karaciğer, safra kesesi ve pankreası korumalı, yağlı yiyeceklerden uzak kalmalısınız. Özellikle bedensel zorlanmaların fiziksel ve ruhsal problemlere neden olabileceğini aklınızdan çıkarmamalısınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir