Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Gönül meselelerindeki durgunluk, kendine kapanmış bir davranış göstermenizin ana nedeni olabilir. Son günlerdeki dalgınlığınızın nedenini yüreğinizdeki boşlukta arayabilirsiniz.

 

Aşk Geçmiş, gelecek birbirine karışmış durumda. Olayların ne zaman ve nasıl sonuçlanacağını kestiremiyorsunuz. Adeta duygularınız ölmüş gibi. Bu nedenle aşk enerjiniz çok düşük. Yaptığınız bazı hatalardan dolayı kendinizi çok fazla suçluyorsunuz ve bu durum içinize dert oluyor. Birazcık zaman ihtiyacınız var. Her şey yoluna girecek.

 

İş Hayatı Fırtına öncesi sessizliği yaşıyorsunuz. İş hayatınızdaki belirsizlik yerini koruyor. Fakat birkaç güne işleriniz hareketlenecek. Yeni ve sürpriz işler yolda.

 

Ekonomi Parayı iyi koruyor, ama gerekli durumlarda da sakınmayabiliyorsunuz. Bu konularda da fazlaca paylaşmacı birisiniz. Yakın zamanda sevinçli para haberleriniz olabilir. Alçakgönüllü yaşam tarzınız sizi dara sokmuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir