5 Ekim’de Terazi burcunda oluşacak yeni ay, yakın çevre, kardeşler, komşular, yakın akrabalarla ilişkilerde zorlanmalara yol açabilir.. Özellikle onların söyleyeceği bir takım şeyler kafanızı karıştırabilir, daha fazla düşünmenize sebep olabilir. Yeni ay ile birlikte hayatınızın gidişatı ile ilgili bir takım kararlar verip, kontrolü ele alma zamanı olacaktır. Yeni ay zamanı biraz daha müsrif olabilir, önünüze çıkan koşul veya fırsatları  değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. Yabancılar, yurt dışı, eğitim, seyahatle ilgili konularda şans sizden yana olurken, olası çıkacağınız seyahatte bavulunuzu, biletinizi kaybetmemeye özen gösterin.

 

Eğer önemli bir yazılı sınav veya yazılı mülakata girecekseniz cevap kâğıdınızı birden fazla kez kontrol etmenizde yarar var. 19 Ekim’de ise Koç burcunda meydana gelecek ay tutulması ; ilişkileriniz, ortaklıklarınızla ilgili konularda netliğe kavuşması gereken konulardaki belirsizlik ortadan kalkacaktır. Eşiniz /ortağınız/ partnerinize karşı daha eleştirel ve onlara sorumluluklarını hatırlatıcı yaklaşabilirsiniz. Aslına bakarsanız, ilişkileriniz size ağır geliyorsa bu dolunay zamanı ipleri koparmanızda mümkün olabilir, ya da bunu karşı taraf yapabilir. İyi giden ama düzeltilmesi gereken yanları olan ilişkilerde ise; taraflar gerekli sorumluluğun bilincine vararak yollarına devam ederler.

 

15 Ekim’de Mars Başak burcuna giriş yapacak ve 7 Aralık’a kadar bu burçta kalacak. Bu sizler için pek iç açıcı bir haber değil. Mars hayatınızın görünmeyen bir kısmında seyahat edecek, bu dönem yeni girişimler, başlangıçlar için size gerekli desteği vermeyecek olsa da, hedeflerinize odaklanmak  ve planlar yapmak için idealdir. Bunun yanı sıra bazılarınız ameliyat olmak, sağlıkla ilgili konularda uzman kişilerden destek almak için adımlar atabilir. Bu dönem fiziksel olarak değil, daha çok ruhsal çalışmalara yönelmeniz doğru olacaktır.

 

20 Ekim’de de Merkür Akrep burcunda geri gitmeye başlayacak 12 Kasım’a kadar sürecek.2. evinizde geri gidecek olan Merkür finansal konularda dikkatli olmanız konusunda sizleri uyarıyor. Örneğin, yaptığınız alışverişlerde fişinizi kontrol edin, aslında almadığınız bir şeyin ücretini mi ödemişsiniz veya alışverişlerde para üstünüzü dikkatlice sayarak alın. Bu geri hareketin en güzel etkisi aslında, daha önce kaybettiğiniz bir eşya tekrar ortaya çıkabilir, bulabilirsiniz.

 

Finansal konularla ilgili hayatınızın akışını değiştirecek bir takım konuları 12 Kasım ve sonrasına bırakmakta  fayda var.  Kazancınızı ilgilendiren konularla ilgili önemli görüşmeler, fikir alışverişleri, konuşmalar gündeme gelebilir. Bu dönem özellikle elektronik alışverişlerde dikkatli olmakta fayda var, aldığınız eşya eve geldiğinizde çalışmayabilir, montaj gerektiren bir şey ise, parçası eksik çıkabilir .Bunlar hep Merkür’ün etkileri aslında.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir