Komşuluk gibi ilişkilerde küçük pürüzlerden uzak durmanızda yarar var. Bu ilişkilerde kendinizi, hiç ilginiz olmayan problemlerin başında bulabilirsiniz. İstediğiniz bolluğu kavuşmak için, başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vermeniz gerekiyor. Her türlü başarıyı, kişisel çabanızla elde edeceksiniz. Bugün iddiacı konuşmalarınızla bazı kişileri kendi tarafınıza çekeceksiniz. Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek.

 

Aşk Adına aşk diyemediğiniz bazı etkilenişimler iniz size faydalı olabilir. Seviyeli her ilişkiye açık oluşunuz, kimi rahatsızlıkları duymanızı hiç gerektirmiyor. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak.

 

İş Hayatı İstikrar için çabalarınız yeterli olmuyor. Koşullar, birçok insan gibi sizin da umutlarınızı sınırlayabiliyor. Zor günlerden geçici olarak kurtulurken yeni gerginliklerin hazırlığını yapıyorsunuz.

 

Ekonomi Uyguladığınız sıkı ekonomi politikasının aldığı tepkilerden üzüntü duyacak durumda değilsiniz. Tahsilattaki problemlerinizi, ödemelerinizi geciktirerek dengelemeye çalışmanız, düşündüğünüz kadar ilkesizlik görünmüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir