Bu ay Mars, Plüton 60 derecelik açısı ile başlıyor. Bu da sizin takım üyesi olarak daha etkin çalışmanıza neden olacaktır. 4 Ekim’de aktif Mars 11. Gruplar evinize girdiğinde, üretkenlik konusundaki hevesiniz artacak, bu durum da en yakın arkadaşlarınızla bile rekabet içine girmenize neden olacak. Bu yoğun günlerde işi biran önce halletmek için duyduğunuz istek, nezaketle birleşince ortaya uyum ve huzur çıkıyor. 14 Ekim’deki Koç dolunayı, bağımsız hareket  etmeyi  ön plana çıkarıyor ve  beraberinde tepkiyi de getiriyor.

 

15 Ekim’de 10. Kariyer evinize dönen Merkür, önceki haftalarda ortaya çıkan fikirleri uygulamanıza yardım edecek. Ama yine de dolunayın sabırsızlığı sizi zorlayacağı için, kışkırtıcı beyanatlarda bulunmamaya özen gösterin.  Başkalarıyla güçlerinizi birleştirmeniz sonucu çevrenizi daha fazla etkileyebilecek, organizasyonları değiştirebilecek, rafa kaldırılmış projeleri canlandırabilecek ve topluma yararlı şeyler üretebileceksiniz.

 

Duygusal olarak güçlü olan Akrep’teki Venüs, Kova’daki Neptün’le dik açı yaparak, sizin hayali bir olayı gerçekle karıştırmanıza neden olabilir. İnsanlar ve nesnelerin görünen değerlerinden fazla olduğunu düşünebilirsiniz, o yüzden sevginizi ve zamanınızı dikkatli harcayın. Merhamet ve bağlılıkla dolu olduğunuz  için geçmişin yaralarını sarmak ve geçmişi bırakmamak gibi bir eğiliminiz var.17 Ekimde, ilişkilerde tamirat yapacaksınız ve zor durumlarda bile eğlenmenin yolunu bulacaksınız. Geçmişte sizin yeteneklerinizin farkına varmamış birinden gerekli onanmayı ve takdiri görebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir