Ekim ayı ise Koçlar için çok önemli çünkü 19 Ekim’de burcunuzda bir ay tutulması meydana gelecek. Ama ondan önce 5 Ekim’de Terazi burcunda bir yeni ay meydana gelecek, bu yeni ay ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik dâhil her türlü sözleşmeleri içeren konular üzerinde yer alacaktır. Bu yeni ay zamanı eşinizi ve ortağınızı tartma, eleştirme dönemi olacak. Sizin bu ilişkiden beklentiniz nedir, amacınız nedir, tamam mı devam mı? gibi soruların yanıtlarını arayabilirsiniz. Yeni Ay’ın aynı zamanda gergin etkileri de bulunmaktadır. Ortaklık ve ilişkilerdeki problemler su yüzüne çıkabilir ve bu sorunların temelini oluşturan ana nedenler belirgin hal alabilir.  Kısacası, ilişkileriniz testten geçecek, güçlü ise devam, değil ise bitişlere hazırlıklı olabilirsiniz. Eğer yalnızsanız evleneceğiniz kişi ile de tanışabilirsiniz. Bu hafta ortaklaşa işlerle ilgili teklifler alabilir, anlaşmalara da imza atabilirsiniz.

 

19 Ekim’de burcunuzda gerçekleşecek olan ay tutulması ve etkilerine gelirsek; bu tutulma sizin burcunuzda olacağı için çok önemli. Öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede. İş ortağınız veya birlikte/evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan gerginliklerden uzak durmanızda yarar var. İş ve kariyerinize ilişkin beklenmedik ani gelişmeler oluşabilir. İletişimle ilgili sorunlar, gecikmeler, teknolojik aletlerle aranız pek iyi olmayabilir. Bunun yanı sıra tutulma esnasında kendinizi huzursuz ve gergin hissedebilir ve bu gerginliği yaşadığınız yere, ailenize yansıtabilirsiniz.

 

Eğer yalnızsanız; karşılaşacağınız kişi ile ilgili , duygularınızdan fazla emin olabilirsinizve ciddi bir ilişkiye başlama potansiyeliniz yüksek olacak. Çocuk konusunda da somut ve sizi sevindirecek gelişmelerde kapınızda.15 Ekim’de Mars Başak burcuna giriş yapacak ve 7 Aralık’a kadar bu burçta kalacak. Bu hafta itibari ile iş ve çalışma ortamınızda stres ve agresyon seviyesinde artışlar gözlemleyebilirsiniz. Daha yoğun ve oldukça tempolu bir iş dönemi başlıyor. Yalnız sağlığınıza da dikkat etmeniz gerek.

 

Bazı Koçlar bu süreçte hızlı kilo-alışverişleri yaşayabilirler. 20 Ekim’de de 12 Kasım’a kadar Merkür Akrep burcunda geri gitmeye başlayacak. 8. evinizde geri gidecek olan Merkür, finansal konularla ilgili bir takım kararlar vermeden önce detaylı bir şekilde  düşünmek gerektiğine işaret ediyor. Ayrıca ödemeler ,hesaplar,kredi kartları konusunda aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Geçmişte unuttuğunuz bir takım borçlar, ödemeler gündeme gelebilir. Miras konuları gündemde olanlar için bazı karışıklıklar olabilir, beklediğiniz ödemelerde gecikmeler olabilir, banka işlemlerinde hatalar meydana gelebilir. Eğer ortaklık gerektiren işler yapıyorsanız bu dönemde gelirlerde azalmalar oluşabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir