5 Ekim’de Terazi burcunda  meydana gelecek  Yeni Ay’ın etkisiyle, özellikle sağlığınız risk altında, dikkatli olmakta yarar var. Ağrılar, sancılar, özellikle bel bölgenize, böbreklerinize, genital bölgelerinize dikkat etmelisiniz. İş ve çalışma ortamınızda yeni teklifler, projeler gündeme gelebilir, iş hayatınızda alıştığınız sistem ve düzende değişimler gündemde olacaktır.

 

Bu hafta değişime açık olduğunuz sürece şans sizden yana olacaktır. Ekim Ayının ilk haftası biraz daha kendinize dönebilir, yalnızlık ve sessizlik ihtiyacınız artabilir ve yine bu hafta özellikle lüks tüketim için harcayacağınız para biraz fazla olabilir, mali anlamda müsrif davranma eğiliminde olabilirsiniz.Bu anlamda çok fazla açılmamaya özen göstermenizde yarar var.Eskiden kaybolan eşyalarınızı bulabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz  kendinizi daha flörtöz hissedebilirsiniz.

 

19 Ekim’de  Koç burcunda  meydana gelecek ay tutulması; gizlisaklı bazı bilgiler ve haberleri ortaya çıkarabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir. Daha fazla çalışmanız, yorulmanız gündeme gelebilir. Bu yüzden sağlığınıza, özellikle bel bölgesi ve  uyluk kısmına dikkat etmelisiniz. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz. 20 Ekim’de Merkür Akrep burcunda geri gitmeye başlayacak. 12 Kasım’a kadar 7. evinizde geri gidecek olan Merkür, eşiniz veya ortağınızla aranızda iletişim problemleri ortaya çıkarabilir.

 

Eğer evlilik tarihiniz Merkür’ün geri gideceği tarihlerden birinde ise, evlilikle ilgili hazırlıklarda bir takım aksilikler, unutkanlıklar, gecikmeler meydana gelebilir. Size düşmanlık besleyenlerin kim olduklarını belirlemekte yanlışlıklar yapabilir, yanlış anlamalar yüzünden suçsuz kişilerle münakaşa içine girebilirsiniz. Bu süreçte yeni ortaklıklar için adımlar atmak, sözleşmeler imzalamak için şartlar ve koşullar çok uygun olmayabilir. 15 Kasım ve sonrasını beklemekte yarar var çünkü koşullar ve şartlar her an değişebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir