Duygusal yönden oldukça hassas bir insansınız. Karşınızdaki insandan beklediğiniz şey size biraz ilgi göstermesi ve sizi dinlemesi. Sevdiğiniz insanları kolayca affediyorsunuz ama son günlerde yaşadıklarınızdan dolayı da sevdiklerinizden şefkat bekliyorsunuz. Aile içinde yaşadığınız sorunlar sizi bıktırmış durumda ama çözmeye çalışmalısınız. Çünkü sorumluluk sizin omuzlarınızda bu dönemde. Elde ettiğiniz imkanları çekemeyenler var. Uyanık olmalı kasıtlı yönlendirişlerden etkilenmemeli kararlarınızı kendiniz vermelisiniz.

 

Aşk Yeni burnunda bir aşık olarak,sevgilinizi gördükçe aşırı heyecanlanıyor ve onu düşünmeden bir saniye bile geçiremiyorsunuz. Bu hallerinizde arkadaşlarınız arasında espri konusu oluyor. Herkesin arzuladığı bir konumdasınız bütün güzelliğini sonuna kadar yaşamaya bakın.

 

İş Hayatı Yeni konulara ve yeni fırsatlara açık olacaksınız. Kariyerinizle ilgili çalışma ortamına kavuşabileceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızın desteğini aldığınız aldığınızı hissedeceksiniz.

 

Ekonomi Akrabalarınızla aranızda bir miras çatışması yaşayabileceğiniz bu günlerde sinirleriniz daha sağlam olmalı ki onlarla mücadele edebilesiniz.Bu çatışmalardan herne kadar istemesenizde uzak kalamayacağınızı bilin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir