Bu Ay Venüs ve Mars’ın burç değiştirmesi ile kişisel hayatınız renkleniyor. 4 Ekim’de bedensel Mars duygularınızı ısıtacak Akrep burcuna geçince de daha tutkulu bir hal alacak. Mars’ın 9. evinize geçişi sizi ufkunuzu genişletmeye ve belki de şu anki durumundan duyduğunuz hoşnutsuzluğu dile getirmenizi teşvik edecek. Venüs 18 Ekim’de  Yay burcuna ve sizin 10. Evinize geçiş yapıyor ve bu durumda sizi ilgi odağı haline getirebilir.

 

Sanatsal ve insancıl yetenekleriniz  sizi daha da popüler yaparak ve kendinizi değerli görme duygunuzu arttıracak. 14 Ekim’de 2. Evinizdeki Koç burcu sizi hazırlıksız bir eğlenceye yönlendirebilir ve bu bir gelir kaynağı yaratan  enerji verici  yararlı bir olaya dönüşebilir Merkür , 5 Ekim’de dünya yönünde dönüyor.Bu durumda özel veya mesleki yaşamınızdaki  iletişim engellerinin üstesinden gelmenize yardımcı olacak ve yeni bakış açıları getirecek.  Prensipleriniz konusunda; diğer insanlar size baskı yapıyorsa daha az esnek oluyorsunuz.

 

Kendinizi keşfetmenize izin verildiğinde;  din, felsefe veya politikayı incelemeye merak ve eğiliminiz gelişebilir. Yeni Ay yaşamınızı anlama isteğinizi arttırıyor ve bunu manalı yaparak zenginleştiriyor. Doğrulan bulmak için kendi içgüdülerinize daha fazla güvenin. Herkesin ve her şeyin iyi yönlerini görmeniz sizin en olumlu yanlarınızdan biri ancak ne  kadar değer veriyorsanız verin, başkalarını mutlu etmek için kendinizi feda etmekten kaçınmalısınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir