5 Ekim’de Terazi burcunda oluşacak yeni ay ile birlikte,  bir süredir sizi stres ve ateş topuna çeviren Mars’ın enerjisini atmak için bir fırsat yakalayarak , rahatlatıcı bir seyahate çıkma ihtimali oluşabilir. Bu ay bilgileri düzenleme, tasnif etme ile ilgilenebilir; yayıncılık, web sitesi, internetle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Bir takım önemli sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir, fakat imza atarken dikkatli olmanızda ve sunulabilecek belgeleri iyi okumanızda fayda var.

 

Maddi anlamda güzel gelişmelerin habercisi olan bu yeni ay, özellikle arkadaşlarınız, dostlarınız sayesinde para kazanabileceğinizi işaret ediyor. 19 Ekim’de  Koç burcunda bir ay tutulması meydana gelecek; eğitim, yayıncılık, hukuksal konular, akrabalar, seyahatler gibi konular ön planda olacaktır. Önemli hatırı sayılır kişilerle bir araya gelebilir, onlardan destekler alabilirsiniz, bunun yanı sıra yine bu konularla ilgili bitişler, tamamlanmalar gündeme gelebilir. Önemli bir hukuk sorununuz çözüme kavuşabilir, eğitime başlamaya karar verebilirsiniz.

 

Bu tutulma zamanı  biraz da bu hayattaki hedeflerinizi sorgulamaya ve kendinize idealler belirlemeye başlayabileceksiniz. Bu hafta özellikle  yasal olmayan  her konudan uzak durmanızda fayda var. Ayrıca sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz.Yediklerinize, içtiklerinize,alerjilere, diş kırılmalarına falan dikkat etmelisiniz.. Akrabalarınızla aranızda gerginlikler oluşabilir, bir de yabancılarla ilgili, yurt dışı bağlantılı işleriniz var ise çok iyi haberler alamayabilirsiniz.

 

15 Ekim’de Mars Başak burcuna giriş yapacak ve 7 Aralık’a kadar bu burçta kalacak. Finansal konularla ilgili mücadele döneminiz başlayacak. Para kazanmak, paranızı arttırmak için daha fazla efor sarf etmeniz gerekecek. Mars kazandırır ama aynı zamanda harcatır da. 20 Ekim’de Merkür Akrep burcunda geri gitmeye başlayacak, 12 Kasım’a kadar. 4. evinizde geri gidecek olan Merkür, eviniz içinde kullandığınız elektronik aletlerde bir takım sorunlar, arızalar çıkartabilir. Bu süreçte ev değiştirmek, yeni ev almak için çok uygun değildir. Geleceğe yönelik yaptığınız planlar sürekli değişebilir, kafanız karışık olabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir