Sosyal ilişkileriniz ve duygusal ilişkinizle ilgili problemlerin yoğunlaşacağı gözleniyor. Kızgınlık sizi belirlememeli buna izin vermemelisiniz. Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz, oysa bazı şeyler tatmin edici boyutlara ulaşacak. Eğer arkadaşlarınızla aranızda sorun olan bir konu varsa çözümlemenin tam zamanı. Bugün yapacağınız kısa yolculuklarda ve genel olarak ilişkilerinizde daha önlemci olmaya bakın. Yanlış anlamalar, öğle saatlerinde daha belirgin olabilir.

 

Aşk Hırslı tarafınız daha çok ön planda, bu durumda kıskançlığınızın artmasına neden oluyor. Aslında olaylara müdahale etmeseniz her şey sizin istediğiniz gibi olacak. Fakat işi şansa bırakmak istemiyorsunuz. Fevri davranışlardan kaçınmalısınız aksi halde ilişkinizi yıpratabilirsiniz.

 

İş Hayatı Bugün birçok kısa seyahat yapabilir, gittiğiniz yerlerde sürpriz rastlantılar yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan masrafların sizi sıkıntıya sokabileceği görülüyor. Grup çalışmalarında veya organizasyonlarda yer alıyorsanız çevrenizin desteğini alabilirsiniz.

 

Ekonomi Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu
yönlendirebileceğiniz bir gün. Anneniz ya da kadın akrabalarınızdan biri size maddi konularda destek olabilir. Eviniz için birçok masraf yapabilir ve bundan mutluluk duyabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir