Eğer büyük bir karar alma aşamasındaysanız, Ekim Ayı aradığınız yanıtları size verecektir. Güneş 22 Ekim’e kadar metafiziksel 12. Evinizde kalacaktır. Bu sizin uysal bir ruh hali içinde olmanızı sağlar. Ancak düşünceleriniz 5 Ekim’de Merkür ve Satürn Terazi burcunun son derecesinde birleştiği zaman kristal bir hale gelecektir. Gözünüzde bulunan gözbağı açılacak ve nerede bulunduğunuzu göreceksiniz.

 

Haberler iyi veya kötü olsun, karmaşa sona erecektir ve siz bir sonraki adımın ne olduğunu öğreneceksiniz. Neyse ki, sizin burcunuzun eş-yönetici gezegeni olan becerikli Mars; 6 Ekim’de Gelirlere ilişkin 2. Evinizde ve Yay burcunda olacaktır. Bu sizin daha büyük ölçekli düşünmenizi sağlayacaktır. Finansal konularda risk alacağınız bir dönem olacaktır.

 
9 Ekim sonrası Venüs’ün yükselen ekseninizde göstereceği hareketlenmeyle aradığınız aşk sizi bulacak.23 Ekim tarihinde Güneş yükselen ekseninizi geçecek ve sizi kişisel zevklerinizin doruğuna taşıyacak. Bu dönemde ailenizdeki büyükler sizinle zaman geçirme fırsatı bulacaklar. Yeni iş tekliflerinin sizi takip ettiği bir dönemdesiniz.

 

23 Ekim sonrası gezegenlerin çoğunluğu en doğu bölgenizde bulunacak ve kişisel özgürlüğünüzün en yüksek noktasına çıkacaksınız. Bu dönemde her şey istediğiniz şekilde gelişecek. Çevrenizi ve koşulları kendiniz oluşturacak ve istediğiniz sonuçları alacaksınız. Artık siz dünyaya değil dünya size uymaya başlayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir