Fare yılında doğanlar için önceki Ejderha yılı (2012)  oldukça ümit verici ilerlemeler ile geçmişti. Bunların 2013 içinde devam etmesi ve daha fazla ürünler vermesi beklenmelidir. Bu yılın en önemli eksikliği hareketli ve faal olan insanlara çok fazla fırsatlar sunmaması olabilir. Bu bakımdan ağır ama verimli ilerleme yolu seçilmelidir. Kariyer ve iş hayatında verimli süreç yılın son altı ayının içindedir.  Sonuç olarak 2013 yılı bu kişi için zorlu ama tatmin edici bir sene olacaktır. Mayıs, ağustos, kasım ve aralık en fazla sosyal yoğunluğun, romantizmin hatta evliliğin görüleceği zamanlardır.

 

Öküz yılında doğan kişi için 2013 yılı gerçekten çarpıcı ve mükemmel bir yıl olacaktır. 2012 Yılının zorlukları artık geride kalmıştır ve sorunlardan sıyrılma zamanıdır. Hayatın iş ve kariyer yüzüne bakarsak burcun insanı bir değişim ihtiyacı içindedir. İş alanlarını değiştirmek hatta farklı kariyere geçmek bile olasıdır. Bu bakımdan şanslıdır. Hem değişimi sağlamak hem de başarılı adımlar atması mümkün olur. Geçen yılın nispeten sakin olan sosyal hayatı giderek hızlanacaktır. Özellikle yaz ayları oldukça yoğun geçer. Eylül ve kasım aylarında özellikle evlenmek isteyenler için güzel fırsatlar çıkar. Para konularında tasarruf zamanı olacaktır. Hatta yeni kaynaklardan gelen maddi katkıları bile geleceği düşünerek biriktirecektir.  Yılan yılına girerken üzerindeki kötümserliği bir kenara atmalıdır. Çünkü Yılan yılı onun için gerçekten mükemmel bir sene olacaktır.

 

Kaplan yılında doğan kişiler için 2013 yılı başarılı ve yoğun bir sene olacaktır. Ejderha yılının sonuna doğru temposu yükselen hayatı bir kenarda bırakıp dinlenmeye de zaman ayırmak gerekir. Gerçekte 2013 Yılının başlaması ile coşku ve heyecan fırtınası onları da saracaktır. Ancak bu yıl düşünceye ve felsefeye bağlı daha oturaklı bir yıldır. Sahip olduğu becerileri geliştirmek veya yeni beceriler elde etmek için çalışmalar yapabilir. Seminerlere veya eğitim gruplarına katılabilir. Yine de temmuz, eylül ve aralık sosyal hayatta ve romantizmde en hızlı süreçler olacaktır. Ağustos ve ekim ayları başta olmak üzere gezmeyi sevenler için fırsatlar ortaya çıkacaktır. Böylece çoğunlukla yılı hoş ama boş geçirmekle romantizm, seyahatler ve eğitim için zaman harcayanlar da görülecektir.

 

Tavşan yılında doğan kişiler için 2013 yılı geçen yılın telaşından ve heyecanlarından sonra kendine gelme zamanıdır. Bu yıl daha ölçülü ve yapıcı olma meyli görülür. İş ve kariyer alanlarında yapacağı girişimler ve göstereceği sebatla ilerlemeler sağlayacaktır. Nisan, mayıs, haziran ve ekim ayları önemli fırsatların ortaya çıkma zamanıdır. Tüm bu faaliyetlere rağmen tavşan insanı sosyal hayatından kolayca kopamaz. Özellikle mart,ağustos ve eylül aylarında eğlence ve partilerin ateşli kişisi olur. Hatta bazı skandallar yaşaması bile olasıdır. Tavşan insanı için 2013 yılı maddi bakımdan talihlidir. Akıllıca yapılan yatırımlar büyük gelirler sağlayabilir. Genel olarak kariyer açısından etkili bir zamandır.

 

Ejderha yılında doğan kişiler için 2012 yine bir Ejderha yılı olduğundan son derece hoş bir sene geçirdiler. Romantik hazlar ve yeni aşkların sarhoşluğu henüz geçmedi ! Yılan yılı 10 şubat’ta başlar ve Ejderha insanı hayatın aynı güzelliklerinin devam ettiğini görmekten mutludur. Pek çok ejderha insanı iş ve kariyerinde değişim yapmaz ama zaten düzgün karakterlerini bu dönemde daha da geliştirmek ve ortaya koymak durumundadır. Ocak, nisan ve eylül ayları onlar için iş hayatında talihin ikiye katlanma zamanıdır. Ancak bazı hayal kırıklıkları da olabilir. Daha verimli ve şanslı teklifleri geri çevirmiş yani kaybetmiş olabilirler.  Ejderha’lar için 2013 yılının kayda değer kayıpları olmayacaktır. Genellikle iyi bir sene sayılır.

 

Yılan yılında doğan kişiler için 2013 yılı planların uygulanma zamanıdır. Önceki yılın son aylarında Yılan kişisi bazı girişimlerde bulunmuş ama bunları esnek tutmuştu. Şimdi harekete geçme zamanı olduğunu düşünecektir. 2013 Yılı özellikle Yılan kişisi için olağanüstü bir süreçtir. Hayattan ne istiyorsa bunu elde etmek fırsatları kapısına gelir. Özellikle yeni iş girişimi yapacak veya yeni bir projeyi başlatacak insanlar için verimli zamandır. Bu yılın kariyer ve iş hayatında en verimli ayları nisan, ağustos, eylül ve aralık olarak kendini gösteriyor. Yılan kişisi her şeyden önce bir düşünür ve planlayıcıdır. Bu nedenle daha sonra ürünlerini verecek fikirleri üretmek için en iyi zamandır. Yılan yılında Yılan kişisi kadar proje üreten az insan ortaya çıkar.

 

At yılında doğan kişiler için 2013 yılı Talih elementine bağlı olarak keyifli ve verimli bir sene olabilir. Özellikle işinde kendine bir isim yapmak fırsatı verecektir. Mayıs, haziran ve kasım ayları kariyer hayatında yükselme zamanlarıdır. Maddi bakımdan 2013 yılında bazı kayıplar dikkatsizlik nedeniyle kaybedilebilir. Özellikle banka ve evrak işlerinde çeşitli hatalar yapılması daha fazla maddi zarara sokabilir. Yıl içinde sağlık sorunları çıkabilir ve kendine dikkat etmek, diyet ve düzenli yaşam gerekebilir. Bu yılın en dikkat çeken özelliği sağlık sorunları olacaktır. At kişisi için nisan, temmuz ve aralık sosyal olarak yeni temasların kurulacağı güzel süreçlerdir.

 

Koyun yılında doğan kişiler için 2013 yılı  sanat alanında kariyer yapan Koyun insanı için verimlidir. Yazım ve düşünce alanlarında eserler verenler için Özellikle mart, mayıs, ağustos ve eylül yeni projeler ve eserler için verimli zamandır. Romantik hayatları da olumludur. Uzun bir zamandan beri devam eden bir ilişki çok daha iyi duruma veya mutlu sona taşınabilir. Aşk hayatı açısından eşine az rastlanan mükemmel bir zamandır. Karakter olarak utangaç ve kaygılı koyun kişisi bu yılın düşünce etkinlikleri nedeniyle mutlu olabilir.

 

Maymun yılında doğan kişiler için 2013 yılı yeni eğlencelerin keşif yılıdır. Ejderha yılında başlayan yerinde duramadığı hayat bu yıl da devam edecektir. Başta temmuz, ağustos ve eylül ayları olmak üzere kariyerde yeni fırsatların ortaya çıkma zamanıdır.  Maddi açıdan yılın tam bir sürpriz oluşturması beklenmelidir. Sosyal hayat aktif olur ama insanları birbirine düşürecek dedikodular ilişkilere zarar verebilir. Bu bakımdan maymun kişisi her olaya dürüstçe yaklaşmalıdır.

 

Horoz yılında doğan kişiler için 2013 yılı karışık etkileri olan ve olumlu ile olumsuzun birlikte görüleceği bir yıl olacaktır. Ejderha ile Yılan birbiriyle karmik bağları olan burçlardır. Bu nedenle bu yıl geçen yıl yaşananlar sanki farklı zamanlarda ters yüz olacaktır. Bu ikili arasındaki en büyük fark Yılan bir düşünür olduğu halde Ejderha yapıcıdır. İşte bu yılın Horozlar için anlamı daha fazla felsefe ve düşünce ama daha az eylem demektir. Böylece 2013 yılı düşünürler, yazarlar ve araştırmacılar için çok daha verimli ve bereketli olacaktır. Ayrıca sezgilerini kullanan insanlar için mükemmel bir zamandır. Yılan en fazla intikamın yer alacağı süreci gösterir. Bu bakımdan daha iyi bir kişilik için çaba göstermek gerekir. Dünyanın maddi portresi en fazla Yılan yılında etkilenir ve terör de en fazla bu sırada alevlenir. Tüm bunları düşünerek planlarınızı yapınız. Yolculuklar ve hiç gitmediğiniz yerleri görmek için önemli fırsatlar sunacak bir yıldır.

 

Köpek yılında doğan kişiler için 2013 yılı iş hayatında yeni bir iş ve kariyer mücadelesi için verimli değildir. Sahip olunan olanakları elinde tutmak ve korumak önemlidir. Ancak mart, mayıs ve eylül ayları bazı fırsatlar sunacaktır. Sosyal hayatında çok katılımcı olmamak ve kabuğuna çekilmek görülebilir. Bu yılın diğer dikkat çeken özelliği ise sağlığın bozulma meylidir. Bu bakımdan sağlığa itina göstermek ilk koşuldur.

 

Domuz yılında doğan kişiler için 2013 yılı işlerinin yoğun zamanıdır. Yeni bir işe girecek veya iş değiştirecek kişiye de fırsatlar sunar. Özellikle nisan, eylül ve kasım aylarında kariyer hayatı çok talihli sayılır.Mart, haziran ve temmuz aylarında sosyal hayatı da heyecanlı ve aktif olacaktır. Dostları ile birlikte yeni keşifler yapmak  hoşuna gider. Yılın genel görünüşü olumludur ama  yükselmek ve faydalı adımlar atmak yılın normal yansımalarıdır.  Sosyal hayatında bile belirgin bir ciddiyeti olan kişi için verimli bir yıl sayılır.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir