İstihare Nedir? Nasıl yapılır?

İstihare nedir? İstihareye nasıl yatılır? Hangi dua okunur? İşte istihare ile ilgili yapmanız gerekenler. İstihare merak edilen bir olayın sonucunu rüyada görebilmek için yapılan bir işlemdir.

Nazar ve büyüden korunma duası

Resulüllah (sav)’in Hasan ve Hüseyin’e nazar ve büyüden korunmak için tavsiye ettiği güzel bir dua. Bu duanın insanı zehirli hayvanlardan da koruduğu bilinmektedir. İşte o dua.

Bereket (karınca) duası

Rivayet edildi ki: “Her kim hakka ve hukuka riayet ederek aşağıdaki duayı okur veya ticarethanesinde bulundurursa, hanesinde ve ticaretinde bereket meydana gelir.”

Medyum Kağan Gazetelere manşet oldu

2010 ve 2011 yılına ilişkin öngörüleri tek tek gerçekleşen Medyum Kağan bir çok gazeteye manşetten haber oldu. İşte o gazetelerden bir kaçı.

Medyum Kağan basın toplantısı düzenledi

Medyum Kağan 2011 yılına ilişkin öngörülerini kamuoyuna açıklamak için 24 Aralık 2010 tarihinde Antalya’daki ofisinde bir basın toplantısı düzenledi. Medyum Kağan’ın düzenlediği bu basın toplantısına başta Doğan Haber Ajansı olmak üzere yazılı ve görsel basın büyük ilgi gösterdi. İşte o basın toplantısından kareler.

Ultrasondaki hayalet!

Brezilya’da yaşanan bir olay korku filmlerini aratmadı. Bir anne adayı bebeği için çektirdiği ultrasonda 4 ay önce ölen kayın validesinin silüetini görünce şok oldu. İşte o ultrason görüntüleri.

Ultrasondaki hayalet!

Brezilya’da yaşanan bir olay korku filmlerini aratmadı. Bir anne adayı bebeği için çektirdiği ultrasonda 4 ay önce ölen kayın validesinin silüetini görünce şok oldu. İşte o haberin detayları.

Medyum Kağan ile 3. Boyut başlıyor

Metafizik konuların ele alındığı ve medyum kağan’ın hazırlayıp sunduğu, Medyum Kağan ile 3. Boyut programı çok yakında başlıyor.

Astroloji nedir? Tıkla izle

Astroloji nedir? Gezegenlerin burçlara etkisi nedir? kısacası Astroloji ile ilgili merak ettiğiniz her şey Medyum Kağan’ın hazırlayıp sunduğu 3. Boyut programında ele alınıyor.

Medyum Kağan Kanal Vip’te

Medyum Kağan Kanal Vip’te (VTV) Canlı olarak yayaınlanan Kahve Molası programında Çiğdem Kıdıman’ın konuğu oldu. Medyum Kağan Kahve Molası’na canlı telefon bağlantısıyla katılan seyircileri yaptığı net yorumlarla şaşırtırken, Medyumluk, büyü ve cinlerle ilgili bilgilerini de ekran başındaki izleyicilerle paylaştı. İşte Medyum Kağan’ın canlı yayın konuğu olarak katıldığı Kahve Molası programı.

Seanslarımız

Onlarca öngörüsünün tek tek gerçekleştiği yazılı ve görsel basında defalarca haber yapılmış tek medyumdur, Medyum Kağan. İşte Medyum Kağan’ın seanslarıyla ilgili detaylar.

Medyum Kağan yine bildi savaş kapıda mı?

Suriye devlet binasının havaya uçurulacağını çok önceden bilen Medyum Kağan bu kezde Türkiye, Suriye sınırında yaşanan saldırıyı 3 ay önceden öngördüğü ortaya çıktı. İşte detaylar.