Kararlı ve kendinize güvenli hareket etme eğilimindesiniz. Hatta güç potansiyelinizi dengeleyememeniz çevrenizde kavgacı bir yapı sergilemenize neden olabilir, bu yüzden fiziksel enerjinizi iyi kanalize etmeniz gerekebilir. Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece her şey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

 

Aşk İlişkinizin size olumlu etkiler vereceği bir gün. Kendinizi yenilenmiş hissedebilir, yaşamdan çok daha fazla zevk alabilirsiniz. Güzel paylaşımların yaşanabileceği bir gündesiniz.

 

İş Hayata Bu gün seyahat fırsatı bulabilir ve artan potansiyelinizden yararlanabilirsiniz. Enerjinizi ideallerinizi gerçekleştirmek için yapabileceğiniz ortak çalışmalara yönlendirebilirsiniz.

 

Ekonomi Ay’ın olumlu enerjisi kendinizi yatırıma yönlendirebileceğinize dikkat çekiyor. Bugün özellikle size yeni kazançlar sağlayacak konularla ilgilenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir