Yaşamınızı irdelemekten vazgeçmelisiniz. Ortak düşünceye sahip arkadaş çevrenizle birlikte olmak istiyorsunuz. Bugün, katılacağınız toplantılarda yapıcı konuşmalarınızla çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyecek ve düşünceleriniz karşı tarafa kabul ettirmenin zaferini duyacaksınız. Sosyal yaşantınızda canlanma söz konusu. Bazı durumlarda görüş bildirmek, çok da gerekli olmayabilir. Açık sözlüsünüz, ama bu konuda yer ve zaman hataları yapabiliyorsunuz. Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

 

Aşk İlgisiz biri olduğunuz söylenemez, ama bu ilginin yeterli gelmediği, daha ilgili olmanız gerektiği oldukça belli. İlişkinizi partneriniz kadar istekli yaşamıyor oluşunuzdaki nedenleri keşfetmelisiniz.

 

İş Hayatı Size daha kısa vadede çözümler gerekiyor. Adım, adım ilerleme yolunu seçmelisiniz. Son aldığınız kararların bazıları biraz hayalci görünüyor, hayata geçirmekte çok zorlanabilirsiniz.

 

Ekonomi Küçük birikiminiz fazla hareketli, kıvrak fikirlerle riske girebilir. Çok dış müdahaleli para ilişkiniz bugünlerde sancılı. Bu konuda çok akıl vereniniz var. Etkide kalıyor, hatalı seçimler yapıyorsunuz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir