5 Ekim’de Terazi burcunda oluşacak yeni ay, biraz gergin etkilere sahip olacak.Dostluklarınızın, arkadaşlıklarınızın sınavdan geçeceği bir dönem olacak. Bir dostunuzla aranızda para ile ilgili bir mevzu oluşabilir, ödeme, borç alacak verecekle ilgili. Olası bu konu ile ilgili bir sorunu çok fazla büyütmemeye özen göstermekte yarar var. Bunun yanı sıra hayatınıza arkadaş bazında yeni kişiler katılabilir fakat yeni tanışacağınız kişilerin iyi niyetli olup olmadığına dikkat etmenizde yarar var.

 

Yeni ay ile beraber kariyerinizi ilgilendiren konularda bir fırsat, şans ile de karşılaşabilirsiniz. Bu hafta Mars ile Uranüs’te etkileşim içinde olacaklar; beklenmedik sürpriz karşılaşmalarla, sürpriz aşklar gündeme gelebilir. Yalnız dikkat edin bu hafta çok hızlı başlayacak aşklar aynı hızda sona da erebilir.

 

19 Ekim’de  Koç burcunda meydana gelecek ay tutulması; sizin özel hayatınızı ve çocuklarla ilgili durumunuzu etkiliyor olacak. Özel hayatınıza  biraz çeki düzen verme zamanı. Kendinizi özel yaşamınıza ilişkin tatmin olmakta zorlanan, ne istediğini bilmeyen biri olarak tanımlayabilirsiniz, eğer hayatınızda flört ettiğiniz biri var ise, bu tutulmada onunla ilişkinizi ciddi bir boyuta taşıyıp, taşımama konusunda kararlar verebilirsiniz. Bunun yanı sıra özel yaşamınız ile sosyal yaşamınız arasında denge sağlamanızda önemli olacaktır.

Yaratıcılık gerektiren konularda şans sizden yana olacaktır. Hamile olanlar bu hafta biraz daha dikkatli olmalarında yarar var, hamile kalmak isteyenler ise bu hafta bununla ilgili girişimlerde bulunabilirler. 15 Ekim’de Mars Başak burcuna giriş yapacak ve 7 Aralık’a kadar bu burçta kalacak. İş ve kariyer konusunda sizi ateşleyecek. Mesleki anlamda daha fazla enerji ve efor sarf edebilir, daha fazla yorulabilir ve stresle mücadele etmeniz gerekebilir.

Eğer doğru adımlar atarsanız kariyerinizde zafere ulaşabilirsiniz.20 Ekim’de de Merkür Akrep burcunda geri gitmeye başlayacak 12 Kasım’a kadar sürecek.. 12. evinizde geri gidecek olan Merkür,  bir takım eski rahatsızlıklarınızı tekrar gündeme getirebilir, sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. Bu dönemde fikirlerinizi, düşüncelerinizi, projelerinizi başkaları ile paylaşmamaya özen gösterin, çalınabilir. Eski üzeri örtülmüş bir takım konular yeniden gün yüzüne çıkabilir, bir takım dedikodular canınızı sıkabilir.İyi yanından bakarsak arkanızdan iş çevirenleri tanıyabilmenizi sağlayacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir