Öncülüğünü yaptığınız konularda kendinizi huzursuz hissediyor ve bazı olayları başlattığınız için, sonradan pişmanlık duyabiliyorsunuz. Bugün, Ay aşk evinizi etkilemekte ve kişisel ilişkilerinize mantıklı bir şekilde yaklaşmanızı sağlamaktadır. Partneriniz, sizin yapıcı davranışlarınız karşısında olumlu bir tavır takınacaktır. Çevrenizde sizi rahatsız edecek bazı gelişmeler olabilir ve ayrıntılara dikkat etmelisiniz. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

 

Aşk Aşk yaşamınızda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda bazı huzursuzluklar çıkabilir. Duygularınızı kontrol etmekte hatalar yapabilirsiniz ve iç dünyanıza dönme eğilimi gösterebilirsiniz. Bir konuda ihtiyatsız davranacaksınız. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz. Yaşayacağınız gerilimler yüzünden bazı tartışmalara girebilirsiniz. Yeni bir karar almak için uygun bir günde değilsiniz mantık hataları yapabilirsiniz.

 

İş Hayatı Karşınıza bazı küçük fırsatlar çıkacaktır ancak siz bunlarla ilgilenmek yerine dinlenmeyi ve yarım kalmış işlerinizi tamamlamayı tercih edeceksiniz. Karar vermekte zorlanacağınız bir gündesiniz ve düşüncelerinizi toplamakta zorlanıyorsunuz. Harekete geçmeniz gerektiğini düşünüyorsunuz ancak bunun için gereken gücü kendinizde bulamayabilirsiniz. Dikkat dalgınlığı yaşayabileceğinizden yeni kararlar almamalı ve girişimlerde bulunmamalısınız.

 

Ekonomi Ailenizi yada evinizi ilgilendiren konularda masraflar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Maddi konularda küçük bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir