Bir yakınınıza verdiğiniz bir sözü yerine getirememenin telaşını yaşıyorsunuz. O sizin çabalarınızın farkında, sizi aşan bazı durumları da biliyor. Bugün önceden aldığınız bir kararı uygulamak isteyeceksiniz. Karar aşamasına birlikte geldiğiniz insanları çok iyi tanıyorsunuz. Bu yüzden kafanız biraz karışık. Güvensizlikler kararınızı geciktiriyor. Biraz yan sorumluluklarınızdan arınmanız ve kendinizle ilgilenmeniz gerekebilir. Kendinizi yorgun ve halsiz hissetmenizin arkasında esas olarak, almakta zorlandığınız kararlar var.

 

Aşk Kendi duygularınıza ve karşı cinse olan güveniniz, sizi aşk ilişkilerinde idealleştiriyor. Duyguları esas alıyor, ilişkide göremediğinize inanılan birçok şeyi ayrıntı olarak değerlendiriyorsunuz.

 

İş Hayatı Bugün aradaki buzları eritmek için yeni adımlar atılabilir. Kolektif çalışma yürütmek zorunda olduğunuz insanlarla aranızdaki gerilimleri bir an evvel yok etmelisiniz. Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız.

 

Ekonomi Bundan sonraki süreçte harcamalarınızın biteceği ve rahat bir nefes alacağınız şeklindeki umutlarınız biraz fazla iyimserlik taşıyor gibi. Yapmak zorunda kalacağınız bazı masraflarla bütçenizdeki delik bir süre daha açık kalacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir