İkili ilişkilerde bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle arkadaş çevrenize karşı dikkatli cümleler kullanın yoksa gerginlikler doğabilir. Bu sıralar aileniz de kendi sorunları içerisinde olduklarından sizinle yeterince ilgilenemedikleri için duygusal bakımdan kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Parasal konular yanlış kararlar alıyorsunuz. Alacaklarınızın takibi konusunda çok esneksiniz. Bu yüzden kendi borçlarınızı ödemede güçlükler çekebilirsiniz.

 

Aşk Aşk ilişkilerinde şanssız bir gündesiniz. Bugün partnerinizle aranızda çıkacak bir tartışma yüzünden moraliniz bozulacak. Sevgilinizin asabi tavırları ile karşılaşabilirsiniz.

 

İş Hayatı İşinizde ve özel hayatınızda daha gerçekçi düşünmelisiniz. Bugüne kadar iyi giden işleriniz düşünmeden yaptığınız girişimlerle zarara sokabilirsiniz, bu konuda çok dikkatli olmanız gerekiyor.

 

Ekonomi Beklediğiniz para size ulaşamadı. Bu yüzden borçlu olduğunuz kişilere borcunuzu ödeyemiyorsunuz. Parasal sıkıntılar bir kaç gün daha devam edebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir