Ekim’de  Venüs Yay burcuna girdikten sonra arkadaşlarınızı görmek için planlar yapabilirsiniz. Bunlardan biri size ilginç bir bilgiyi ayın 16’sında verebilir veya sizin kendiniz hakkında düşünmenize sebep olabilir. Aynı tarihte çevrenizi geliştirebilir ve sosyal aktivitelerde bulunabilirsiniz. Ayın 19’unda Dolunay ve Ay tutulması Koç burcunda meydana gelerek iletişim, akrabalarınız ve komşularınızı ön plana taşıyacak. Gelecek altı ay boyunca bu insanlarla birarada bulunacaksınız. Ayın enerjisi  size yeni bir araba ihtiyacınız olduğunu hissettirebilir.

 

Ayın 21’inde Merkür Akrep burcundayken kararlarınızda geç kalabilirsiniz. Ayın 8’ine doğru kariyerinizle ilgili olaylara dikkat edin. Ayın 29’una doğru bu olaylar sizin gözden geçirmeniz için hazır olacaklar ama Kasım ayının sonuna kadar bunlardan bir sonuç alamayacaksınız. Yeni bir işe başvurabilirsiniz yada sizden yeni bir projeyi üstlenmeniz istenebilir. Biraz sabırlı olmanızda fayda var.

 

5 Ekim’de Yeni Ay Terazi burcundayken seyahat etmekte acele etmeyin. Ayın enerjisi sonucu bir akrabanız veya eşiniz/partnerinizin  bir akrabası ile aranız bozulabilir. Ama zaman kanuni işlemlere girişmek için pek de uygun değil.Yine bu süreçte özellikle eklem ağrılarından şikayet edebilir , doktora gitme ihtiyacı hiisedebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir