Şu günlerde tüm aksilikler üst üste geldi. Bunun hep böyle olacağını düşünmeyin. Yine güneş doğacak. Zamanınızı en iyi şekilde değerlendiriyorsunuz. Bu sistemli ve disiplinli çalışmanız size her kapıyı açıyor. Yılmaz inatçı bir kişiliğiniz var. Olayları akışına bırakmalısınız. Yaşam enerjinizin bu kadar düşmesine izin vermeyin, moralinizi yüksek tutun, her şey sizin lehinize sonuçlanacak ve bu sıkıntılı günleri geride bırakacaksınız.

 

Aşk Kendinizi daha çok yalnız hissettiğiniz ve her zamankinden daha çok güvenmek isteyeceğiniz bir gün. Yaşanan sorunlar kafanızı kurcalıyor, bazı şeylerden emin olamıyorsunuz. Her şeyin yoluna girmesi için birkaç gün zamana ihtiyacınız var.

 

İş Hayatı Farklı projeler gündeme gelecek, söz konusu bu projeleri hayata geçirmek için kolları sıvayacaksınız. İş hayatınıza durağan bir dönem hakim ama akşama doğru işleriniz hareketlenecek. Sürpriz iş teklifleri alabilirsiniz. İş çevrenizdekilere dikkat edin, bencil davranışlar canınızı sıkabilir.

 

Ekonomi Ödemeleriniz sizi telaşlandırıyor. Fakat panik olmanıza gerek. Şu günlerde yapacağınız bazı işler sayesinde birkaç güne kadar elinize bolca para geçecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir