Genel çevrenizde yada kariyerinizle ilgili bazı tatsızlıklar ve mücadele etmeniz gereken bir gün yaşayacaksınız. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve gereksiz şeyler için zaman harcayabilirsiniz. Duygusal bazı gerilimler yaşama ve ani karar değişikliklerine gitme ihtimaliniz var. Bu gün her türlü girişimden uzak durmalı ve olaylara soğukkanlı yaklaşmaya çalışmalısınız. Moral durumunuz iniş çıkışlar gösterebilir ve olaylara aşırı tepkiler verebilirsiniz. Genel çevrenizdeki sorunlara esnek yaklaşmaya çalışmalısınız. Duygusal bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

 

Aşk Aşk hayatınızda bir karar arifesindesiniz. Sonucu görmek istiyorsunuz. Hatice’ye değil neticeye ihtiyacınız var. Size bir şeyler ispat etme çabasından duyduğunuz gizli ve riskli haz, kısa sürede itici ve sevimsiz değerlendirmelere dönüşebilir. Ortak dostlardan yapıcı uyarılar alacaksınız.

 

İş Hayatı Birkaç günlük iş yolculuğundan biraz kafa karışıklığı ile dönebilirsiniz. Kendinizi beğeniyorsunuz. İş hayatına özgü becerileriniz var. İşin ritminin gerisinde kaldığınız durumlarda, bu beğeniyi en aza indirmeniz yararlı olabilir.

 

Ekonomi Bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamaların dışına çıkmaya pek uygun değil. Eleştirilere olumlu bakmanız gerekiyor, çoğu sizi olumlu anlamda değiştirmeye yönelik.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir