Hayal gücünüzün çok iyi çalışacağı ve üretken çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak gerçekçi yaklaşımlar yerine sezgisel davranmanız size zarar verebilecektir. Çevrenizdeki insanlardan değişik fikirler duyabilirsiniz ve bunlar sizin yeni görüşler geliştirmenize sebep olacaktır. Genel olarak olumlu etkiler altında olmanıza rağmen değerlendirmelerinizde gerçekçi yaklaşımlar benimsemekte zorlanabilirsiniz. Özgürlük ihtiyacınızda artış olacaktır ve bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

 

Aşk Bazı arkadaşların aşk beraberliğinize eleştirel bakışları sizi fazla etkilemiyor. Ama sevgiliniz bundan oldukça rahatsız gibi. Baş başa kısa bir tatil ona çok iyi gelebilir.

 

İş Hayatı Çabalarınız bir kısım işleri yoluna koymaya yeterli olmayabilir. Son günlerdeki bazı gecikmeler sizi düşündürüyor. Yeni iş arayışlarınızda yakınlarınızdan destek bekliyorsunuz.

 

Ekonomi Paranın su gibi akıp gittiği lafına artık iyice inanıyorsunuz. Kazancınızın geldiği gibi gitmesi, yeni iş planınıza para ayırmanızı zorlaştırıyor. Bu işi ancak belli desteklerle başarabileceğiniz iyice kesinleşiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir