Ekim itibariyle kendinizi önceki ayların şiddetinden sıyırıp geçmişi bir kenara bırakmaya başladıkça, ilişki gerginlikleri ve işteki baskılar azalmaya başlıyor. 3-6 Ekim’de dört gezegen burç değiştirerek, niyetlerinizi bir noktaya odaklayarak ;duygularınızı yoğunlaştıracak ve sizi dikiz aynası yerine önünüze bakmaya yöneltecek. Ekim Ayı’nın 7’sinden itibaren Venüs Yay burcundayken eviniz sizin bulunmaktan en çok keyif aldığınız yer olacak. 16 Ekim itibariyle evinizin konforu ve dekorasyonu ile ilgilenme eğiliminiz artabilir ; boya, dekorasyon ve tadilat işleriyle uğraşabilirsiniz.  Ancak  ayın 10’unda alış verişten kaçının çünkü  bu eşinizle anlaşmazlığa düşmenize neden olabilir.

 

Ayın 21’den Kasım’ın 10’una kadar Merkür’ün etkisi görülürken ilişkileriniz yanlış anlaşılmaların kurbanı olabilir. Özellikle iş ve/veya partnerinizle olan ilişkilerinizde ani çıkışlardan ve ani kararlardan uzak durmanızda yarar var. 4 Ekim’de Yeni Ay Terazi burcundayken, Dolunay Koç burcunda doğacak ve parasal konular bu ay oldukça önem kazanacak.. Beklenmedik masraflar çıkabilir ve bu durumda bütçeniz açık verebilir. Tutumlu olmaya özen göstermeli , hesaplarınızı, kredi kartı ekstrelerinizi ve faturalarınızı dikkatli incelemelisiniz.Yatırım yapma fırsatınız oluşsa bile bu dönemde yapmamanız doğru olacaktır.

 

Mars burcunuza ayın 15 Ekim’de  girecek ve  yüksek enerjisi ile sizi özellikle iş alanında şevke getirecek. Ama yavaş hareket etmeli ,ani kararlar almaktan kaçınmalısınız çünkü Mars ‘ın  konumu nedeniyle sabırsız ve dikkatsiz olabileceğinizden hatalara da açık olabileceksiniz. Ev ve mutfak kazalarına da bu dönemde dikkat etmenizde fayda var. Yine bu dönem elektronik eşyalarınızda ani arıza ve aksaklıklar oluşabileceğinden dikkatli olmalısınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir