Bağımsızlık dürtülerinizi önleyemiyorsunuz. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda taviz vermekten korktuğunuz için, olayların detayları çok önemli. Bugün, her şeyi irdelemekten yorulabilirsiniz. İş hayatınızdaki yoğunluğunuz ve aşka bakışınızdaki esneklik bugünlerde sevgilinizi biraz ihmal etmenize neden oluyor, dikkat etmelisiniz. Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

 

Aşk Size göre aşkın da bütün duygular gibi atakları, yorgunlukları, tatilleri olabilir. Mutluluğunuzu biraz da bu anlayışınıza borçlusunuz. Bu mantıkla ilişkinizi hiç zorlamıyorsunuz.

 

İş Hayatı Önünüzde işinizde yine bir hamle yapabileceğiniz bir fırsat var. Bugün sinyalleriniz açık olursa, bu fırsatla burun buruna gelebileceksiniz. Bu fırsatı kaçırmamalısınız.

 

Ekonomi Sizin tutumluluğunuz bazı sıkıntıları önleyemiyor. Alacaklarınızın tahsilinde yardıma ihtiyacınız olacak. Bir ahbabınızın maddi sıkıntılarına omuz vermeyi düşünüyorsunuz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir