Çok iyi gizlediğiniz bir çekingenliğiniz var. İyi gizlediğiniz için, bu yanınız ortaya çıktığında, biraz kasıntı biri gibi görünüyor, böyle değerlendiriliyorsunuz. Herkesin çekingenlik gösterdiği veya çok rahat davrandığı durumlar olabileceğini kavrayamıyor, boş yere sıkıntı yaşıyorsunuz. Bir aile bireyinizle, ailenin öteki bireylerine bir sürpriz hazırlığı içindesiniz. Bu akşam yapmayı kararlaştırdığınız bu sürpriz öğrenilecek, ama size belli etmeyecekler.

 

Aşk Uzun zamandır yaşadığınız ilişkilerin aşk olmadığını siz de biliyorsunuz. Aşkın insanın bağımsızlığını yok ettiğini düşünüyorsunuz. Yakın bir gelecekte bu fikrinizin değişeceği ve kalıcı bir ilişki yaşayacağınıza dair bir belirti görünmüyor.

 

İş Hayatı İş ilişkilerinizde bütün çalışma keyfinizi kaçıran kronikleşmiş bir geçimsizliğiniz var. Siz bunun hiç bitmeyeceğine inanmaya başladınız. Bu Konuda önümüzdeki günlerde sizi çok şaşırtacak bir gelişme olacak.

 

Ekonomi Bugünlerdeki para sıkıntınızı yaz aylarının çekiciliğine bağlıyorsunuz. Kazancınızı zorlayacak şekilde masraflı yaşıyorsunuz. Yakın bir zamanda biraz karışık bir para meselesinin içinde olacaksınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir