Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek. Önemsemediğiniz bir sağlık sorununuz var. Bunun ne kadar önemli olduğuna bir uzman karar vermeli. Önemsiz bile olsa kendinizi bir göstermelisiniz.

 

Aşk Duygularınızın karşılığı var, bunu hissediyorsunuz. Bu heyecanınızı daha da arttırıyor. Bugün ondan gelen bir telefonla sevinciniz doruklara ulaşacak. Onu çok beğeniyor, uzun süreli, kalıcı bir ilişki istiyorsunuz.

 

İş Hayatı İş bağlantılarınızdan bazıları pürüz çıkartıyor. Bu davranışların bağlantıyı koparma isteğinin tezahürü olduğu kanısındasınız. Bu yüzden yeni bağlantılar arayacaksınız. Eski bir meslektaşınızın bu konuda size yardımları olacak.

 

Ekonomi Bir araya toplayıp biriktirdiğiniz toplu parayı işe mi yoksa menkule mi yatırmalı, diye bir ikilem içindesiniz. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışacak ve onlardan birinin de katılımıyla en akıcı yolu seçeceksiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir