Bugün zorunlu bir ziyaret yapmak durumunda kalabilirsiniz. Ama bu isteksizliği gizli tutmaya çalışacaksınız. Günlük planınız altüst olacağı için biraz canınız sıkılacak. Özel yaşamınızda zihinsel uğraşılara çok önem verdiğiniz bir dönemdesiniz. Bunu paylaşabildiğiniz bir çevrenin içindesiniz ve bu sıralar bu çevrenin dışına çıkmak da istemiyorsunuz. Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

 

Aşk Yaşanan belirsizlikler devam ediyor. Gitgellerle dolu bir gün. Bugün duygularınızı bile yitirdiğinizi düşünebilirsiniz. Vicdanınız rahatsız, mantığınız ve duygularınız birbirine karışmış durumda. Akşama her şey normale dönecek ve aşk enerjiniz yükselecek.

 

İş Hayatı Önemli iş görüşmeleri yapacağınız yoğun bir gün olacak. İş beklentileriniz yavaş yavaş olumlu yönde gerçekleşmeye başlıyor. İş çevrenizi genişletmeniz açısından oldukça şanslı olduğunuz bir gün.

 

Ekonomi İçinde bulunduğunuz psikoloji nedeniyle gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Bir süreliğine alışverişe ara vermelisiniz. Resmi ödemelerinizi aksatmamalısınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir