Bugünlerde enerjiniz düşük. Bu yüzden güne yorgun başlayacaksınız. İçsel bir karmaşa, yaşanan belirsizlikler enerjinizi düşürmeye devam ediyor. Pes etmemeli ve savaşçı tarafınızı daha çok ön plana çıkarmalısınız. Aşk ve iş hayatınızda yaşanacak olumlu gelişmelerin ardından akşama doğru keyfiniz yerine gelecek. Gelecek bir davet sonrası yakınlarınızla güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Bu davette bazı dedikodular canınızı sıkabilir.

 

Aşk Çok tutarlı, doyumlu bir beraberliğiniz var. İş veya benzeri nedenlerle yollarınız ayrılıyor. Bu ilişkiniz için tehlikeli ve taraflara yenilikler sunmaya uygun ölçülerde uzun bir ayrılık. Ama her şeye rağmen ilişkiniz candan bir dostluğun altında bir ilişkiye dönüşme tehlikesi barındırmıyor.

 

İş Hayatı İş yaşamınız çok yeni, biraz yabancılık çekebileceğiniz yönelimler gösteriyor. Ama bunlar sürpriz değil. Hazırlıklısınız. Yeni iş yaşamınız büyük olasılıkla şimdikinden daha geniş imkanlı olacak, bir o kadar da fazla sorumluluk isteyecek. Gerçekleşirse geleceğinizi şimdikinden daha çok parlatabileceksiniz.

 

Ekonomi Alışveriş tutkunuzu bir an evvel yenmelisiniz. Aksi takdirde bütçenizdeki delik ger geçen gün büyüyecek. Beklediğiniz bir miktar para var. Yakında bu paraya ulaşacaksınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir