Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor. O sizi aramadan siz onu aramalısınız. Ve çok hak ettiğiniz sitemleri sessiz sedasız kabullenmelisiniz.

 

Aşk Sanki iki farklı kişi gibi görüyorsunuz onu. Biraz dikkatle incelerseniz altında kıskançlık yattığını göreceksiniz. Baş başa olduğunuzda gösterdiği anlayış ve sevgiyi dostlarınızın arasında göremeyişinizi başka türlü açıklayamazsınız.

 

İş Hayatı Kararlılığınız iyi bir özellik, ama zaman, zaman inatçılığa dönüştüğünde gereksiz gerilimlere neden oluyor. Yeteneğiniz, sizi hedeflerinize adım, adım yaklaştıracak, kendinizi bu kadar sıkboğaz etmeyin.

 

Ekonomi Zevklerinizden önce sorumluluklarınız geliyor. Zaten sorumluluklarınızı yerine getirdiğinizde geriye de fazla bir şey kalmıyor. Parayla ilişkiniz takdire değer bir ilişki.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir