Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız. Bugünlerde bir ziyaret yolculuğu yapmanız gerekebilir. Arkadaş çevrenizden birinin sağlığıyla ilgili haberler sizde üzüntü yaratacak.

 

Aşk İlişki içinde alışkanlık haline gelmiş hak arayışları duyguları köreltebilir. Anlamını aştığı düşünülen bazı dostça yakınlaşmaların partnerinizce sorgulanmasını, haksızlığa uğramışlık gibi görmemelisiniz.

 

İş Hayatı Kararlılık ve ısrarcılığı ayrıştırabilmeniz gerekiyor. Kararlı tavrınız size genellikle kazandırıyor. Ama bir konudaki ısrarınız, sizi iş yaşamınızda dönüşü olmayan bir yola doğru sürükleyebilecek gibi.

 

Ekonomi Çevrenizdeki birçok insanı kendi sorumluluklarıyla baş başa bırakmanız, onlara da yarar sağlayacak. Bazı sorumluluklarınızı en aza indirmek zorundasınız. Yoksa para sıkıntılarınız bitmeyecek gibi görünüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir