Yine bildi Fransa batıyor mu?

İtalya’nın batacağını, 20 Bin kişinin öldüğü Japonya depremini ve Kaddafi ile oğullarının öldürüleceğini aylar önceden bilen Medyum Kağan’ın bir öngörüsü daha gerçekleşiyor. İşte detaylar.

Medyum Kağan yine bildi Fransa batıyor mu?

İtalya’nın batacağını, 20 Bin kişinin öldüğü Japonya depremini ve Kaddafi ile oğullarının öldürüleceğini aylar önceden bilen Medyum Kağan’ın bir öngörüsü daha gerçekleşiyor. İşte detaylar.

2013’deki Güneş ve Ay tutulmaları

2013 Yılında Ay ve Güneş tutulmaları hangi günlerde meydana gelecek? Yaşanacak Güneş ve Ay tutulmaları hangi burçlarda meydana gelecek? İşte detaylar.

2013 Gezegen hareketleri

2013 Yılındaki gezegenler hareketlerini yakından takip edebilir, Hangi gezegenin, hangi tarihte, hangi burca girdiğini aşağıda bulabilirsiniz. İşte 2013 yılı gezegen hareketleri.

Balık burcu Şubat yorumu

19 Ocak saat 23:52’de başlayan ve 18 Şubat saat 14:01’de son bulacak Güneş süreci Balık burcunda ilerliyor. Bu süreç içerisinde bir çok Balık kendini ifade etmekte zorlanacak.

Kova burcu Şubat yorumu

Sevgili Kovalar 19 Ocak (saat 23:52) ile 18 Şubat (saat 14:01) tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Güneş süresince değişimlere açık olacaksınız. İşte diğer detaylar.

Oğlak burcu Şubat yorumu

Sevgili Oğlaklar, Ay 6 Şubat saat 19:55’de burcunuzda olacak. Bu durum sizin için iyi gelişmelerin habercisi, bu dönemde Ocak ayından bu yana yaşadığınız maddi ve manevi sıkıntılarınız sona erebilir.

Yay burcu Şubat yorumu

Sevgili Yaylar 23 Şubat itibariyle Mars gezegeninin 4. evinize girmesiyle aile bireyleriyle sorunlar yaşayabilirsiniz. Size bu tarihlerde sabırlı ve sağduyulu olmanızı tavsiye ederim. İşte detaylar.

Akrep burcu Şubat yorumu

Sevgili Akrepler Güneş ve Mars gezegenlerinin 4. evinizde bulunması sizi ailevi sorunlar anlamında etkileyebilir. İşte Akrep burcu Şubat (2013) yorumu.

Dolunay’ın burçlara etkisi

27 Ocak 2013 saat 06:38’de 7 derece Aslan burcunda oluşan Dolunay burçları neden ve nasıl etkiliyor? İşte Dolunay’ın 12 burç üzerindeki olumlu ve olumsuz tüm etkileri.

27 Ocak Dolunay ve etkileri

27 Ocak 2013 saat 06:38 de 7 derece Aslan burcunda Dolunay oluşuyor. Bu parıl parıl parlayacak ay hem ödüllendirici hem de hayal kırıklıkları ve ektiğimiz tohumların patlamasını getirecek.

Terazi burcu Şubat yorumu

Sevgili Teraziler Venüs’ün parasal gezegeninizin peşine takılmasıyla 7 ile 12 Şubat tarihleri arası bolluk ve bereket yaşayacaksınız. İşte detaylar.

Başak burcu Şubat yorumu

Sevgili Başaklar 19 Şubat itibarı ile Güneş, 7. evinize girecek ve size sosyal yetenekleriniz de zirveye ulaşma olanağı sunacak. Bu süreçte çevrenizdekilerle iletişiminizi güçlendirebilirsiniz.

Aslan burcu Şubat yorumu

Şubat ayında sizi neler bekliyor? Aşk ve iş hayatınızda neler değişecek? Hangi günler nelere dikkat etmelisiniz? İşte tüm detaylarıyla Aslan burcu Şubat (2013) yorumu.

Yolculukta okunacak dua

Yolculuğa çıkan iki rekat namaz kılmalı ve sadaka vermelidir! Zahid Ebül-Hasen-i Gazvi hazretleri, “Yolculuğa çıkarken, Liilafiyi okuyan, bütün kötülüklerden emin olur.” Buyurdu.

Sağlık ve sıhhat için dua

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav) dilinden Yüce Allah’ın adını hiç düşürmez ve sürekli dua ederdi. İşte Peygamberimizin okuduğu o dualardan biri.

Yemek duası

Yemeğe başlarken besmele çekmek yani “Bismillahirrahmanirrahim” demek ve sonunda “Elhamdülillah” demek sünnettir. Hadis-i şeriflerde şöyle buyrulur;

Beladan korunmak için dua

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’in tavsiye ettiği insanı her türlü bela ve musibetten koruyan dualar.

Gideni geri getiren dua

Çevir gel duası günümüze kadar taşınan bir duadır. Dua ayrı ve bir birine küs çiftleri tekrar barıştırmak, eşini veya sevdiğini terk edeni geri döndürmek için okunur. İşte o dua.

Tevbe duası

Günah ve kusurlarına pişmanlık duyup, üzüntü ve elem hisseden mü’min, önce şu istiğfar duâsını huşû ile okur. İşte o dua ve okunuşu.

Fatiha Suresi’nin fazileti

Fatiha suresi duaların içinde en hikmetlilerinden biridir. Dua okuması bildirilen yerlerde, Fatiha okumak daha iyidir. İmam, el-Fatiha dediği zaman, herkesin sessizce okuması iyi olur.

Hz. Yunus’un duası

Hz. Yunusun duası Yunus peygamberin duası, dilekleri gerçekleştiren dua. Hz. Yunus’un (a.s) Balığın Karnındayken okuduğu dua.

Esma’ül Hüsna nedir?

Esma’ül Hüsna kısaca, Allah’ın güzel isimleri demektir. Bu isimlerin her biri, Allah’ın bir özelliğini anlatmaktadır. Aynı zamanda her isim insanlar için bir dilek bir istek kapısı hükmündedir.

Hz. Adem’in duası

Adem (a.s) ve eşi cennette kendilerine yasaklanan ağacın meyvesinden yedikten sonra cennetten yeryüzüne indirilince şöyle dua etmişlerdir.