Muska nedir?

Binlerce yıldır muska yapılır, İşte muska ile ilgili bugüne kadar bilmedikleriniz.

Satürn’ün burçlara etkisi

Satürn Oğlak burcunun yöneticisidir. Satürn bizi ensemizden yakalar ve en korktuğumuz şeyle yüzleşmeye zorlar. Bu gezegenin aynı zamanda ağır ve kasvetli bir etki getirdiği kabul edilir.

Mars’ın burçlara etkisi

Eğer Mars fazla enerjikse çok fazla öfke yaşayabilir, duygusal bir patlama hatta eğer dikkatli olmazsanız kaza geçirme tehlikesi içinde olabilirsiniz.

Burçların nitelikleri

Burçlar ayrıca “nitelikler” denilen gruplara ayrılır. Bu gruplar “öncü”, “sabit” ve “değişken” olarak adlandırılır. Her grupta dört burç vardır. Öncü burçlar Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak’tır.

Toprak gurubu burçlar

Başak, boğa ve oğlak gibi Toprak gurubu burçların nitelikleri ve benzer noktaları.

Medyum Kağan Kanal T’de

Medyum Kağan, Temmuz ayı burç yorumlarını Kanal T’de canlı yayında açıkladı. İşte Medyum Kağan’ın konuk olarak katıldığı Aslı Kökçe ile sohbetin aslı programı ve Temmuz ayı burç yorumları.

7.6 Şiddetindeki depremi bildi

Medyum Kağan 20 Mart 2012’de Meksika’da meydana gelen 7.6 şiddetindeki depremi aylar önceden bildi. İşte o haberin detayları.

Padişahlara ait tılsımlı gömlekler

Osmanlı padişahlarına ait Topkapı sarayında sergilenen tılsımlı gömleklerden bir kaç örnek. Padişahlar savaşta korunmak ve galip gelmek için bu gömlekleri hazırlatıp sefere çıkarken giyerlerdi. Müneccim başları, hattat ve yıldıznamecilerin hazırladığı bu gömleklerin üzerinde vefkler, tılsımlar ve ayetler yer almaktadır.

Burçlar ve batı mitolojisi

Burçlar ve batı mitolojisi ile ilgili bu metni okumanızı mutlaka tavsiye ediyoruz. İşte burçlar ve batı mitolojisi.

Çin Astrolojisi

Kayıtlı Çin tarihinin başlangıcı olan M.Ö 2637 yılından beri bu hayvanların sıralaması hiç değişmeden her 12 yılda bir tekrarlanmıştır. Daima fare ile başlar ve domuzla biter.

Kelt Astrolojisi nedir?

Kelt Astrolojisi nedir? Batı Astrolojisi ile farkı nedir? İşte bu veya benzer konularda Kelt Astrolojisi ile ilgili merak edilen her şey.

2 Bin yıllık burçlar taşı

Antalya Perge’de yürütülen arkeolojik kazılarda gün yüzüne çıkarılan Artemis diski olarak da adlandırılan burçlar taşı. İsa’dan sonra 2. yüzyıla ait olduğu düşünülen Artemis diskinin üzerine 12 burcun simgeleri görülmektedir. Antalya Arkeoloji Müzesi yetkililerinden aldığım özel izinle çektiğim bu fotoğrafları internet sitemde sizleri bilgilendirmek amacıyla yayınlıyorum.

Yıldızname nedir?

Yıldızname’yi günümüzün astroloji bilimiyle eşleştirebiliriz. Her ne kadar bazı farklar varsa da temelde burçlar ve yıldızlarla uğraşır.

Seanslarımız

Onlarca öngörüsünün tek tek gerçekleştiği yazılı ve görsel basında defalarca haber yapılmış tek medyumdur, Medyum Kağan. İşte Medyum Kağan’ın seanslarıyla ilgili detaylar.

FBI ve Medyumlar cinayetleri nasıl çözüyor

Amerikan polisi medyumlarla birlikte faili meçhul cinayleri nasıl çözüyor, D-smart 65. kanalda Discovery ID Tv’de bağımlısı olacağınız bir program. İşte o programdan bir bölüm.

Pakistan depremini 2 ay önceden bildi

18 Ocak 2011’de Pakistan’da meydana gelen 7.4 şiddetindeki depremi 2 ay önceden bilen Medyum Kağan Son Haber gazetesi ve Antalya Rapor’a haber oldu. İşte o haberler.

Medyum Kağan MHP’ye katıldı

Medyum Kağan Milliyetçi Hareket Partisi’ne katıldı. Medyum Kağan’ın rozetini bizzat MHP Antalya il Başkanı Osman Çetin taktı. İşte haberin detayları.

Akdeniz haberci.com’a röp verdi

Son günlerde adından sıkça bahsedilen Dünya’nın tanınmış medyumu Medyum Kağan ile mesleği, günlük hayatı ve yaşadıklarıyla ilgili hoş bir sohbetimiz oldu.

Tılsımlı gömlekler Haber Türk’de

Osmanlı padişahlarına ait Topkapı sarayında sergilenen tılsımlı gömleklerin sırrı ne? Prf. Dr. Hülya Tezcan canlı yayında Haber Türk’de anlattı. İşte o haberin ayrıntıları.